Storeslem

Det haglet med terninger og gode poengsummer da vinmonopolet åpnet hyllene for ni av våre viner i maislippet. Hva har vi gjort for å fortjene det?

I kø ut i lyset

StoreslemEtter årelang søkning om opptak i testutvalget for flere av våre viner, kom det plutselig bekreftelse på åtte samtidig. De fleste har allerede solgt relativt godt fra bestillingsutvalget. Men de færreste vinanmeldere har tatt mål av seg til å rekke over de drøye 6000 varene som finnes der. Dermed har mange av disse fått leve relativt anonymt for pressen inntil månedsskiftet april-mai i år.

Forklaringen

Vår storeslem har altså en naturlig forklaring: De utvalgte vinene har allerede gjort suksess blant de som tråler bestillingsutvalget etter godbiter. De er ikke tilfeldig valgt. Nå har de plutselig blitt eksponert for hele korpset av vinanmeldere. Disse har generelt ikke dårligere vurderingsevne enn entusiastene. Ergo: Terningdryss.

OBS: Du må logge deg inn med brukernavn og passord for å se produktinformasjon(i henhold til norsk alkohollovgiving - les mer her)
Når du først er innlogget, vil alle lenkene virke!
Få passord her!
Glemt passord?

Vi nevner i fleng

To av de omtalte testvinene er helt nye, og dermed blant de 23 nyhetene du kan se i NYHETSLISTA :

Det er en vin fra Gigondas i Frankrike (Les omtaler)
og en Bordeaux (les omtaler).

Fra Burgund kommer en Grand Cru (les omtaler),
fra Languedoc en storselger i bestillingsutvalget (les omtaler) til både grill og vilt,
fra Italia en Barbera (les omtaler)
og en Valpolicella (les omtaler),
og fra Spania en Ribera del Duero (les omtaler)
og én til (les omtaler), begge fra en av pionerene i området.

Og sist men ikke minst en bejublet partivare som ennå finnes i en del butikker (les omtaler)

Nevnte vi at vi også kan være billigere enn taxfree-butikken på Gardermoen? Det var TV2-nyhetene sist fredag som sammenlignet prisene på DENNE (hvor vår også var i en bedre årgang og hylles av vinjournalistene). Kan vi ikke koste på oss et godt smil nå?


Kommentér gjerne denne saken i vårt debattforum!

Publisert: 29-05-2006 Av: