Red & White ble årets leverandør

Innkjøpssammenslutningen Nores kåret Red & White til årets leverandør for 2007 på sitt årsmøte i april. Nores kjøper inn for ca 700 millioner kroner årlig fra 97 leverandører til sine ca 240 medlemmer i Norge. Tidligere har Bama og Költzow vunnet denne tittelen.

Eilif Andreassen, administrerende direktør i nores- Vi gratulerer Red & White som årets leverandør! Sier administrerende direktør Eilif Andreassen (bildet).

I juryens uttalelse heter det:
”Vinneren ble leverandør til Nores i 2003, og har etter en forsiktig start etter hvert blitt en av de toneangivende leverandørene innen sin kategori. Veksten i salget til våre medlemmer har siden starten vært formidabel. Dette vet vi er et resultat av aktiv medlemsoppfølging og dedikerte og positive medarbeidere, noe vi i administrasjonen har fått mange tilbakemeldinger om.”

nores logo
Nores AL ble etablert i Norge i 1968 og i Sverige for ca 7 år siden. Til sammen har Nores i dag 550 hoteller og restauranter som medlemmer i de to landene. Blant de 97 leverandørene i Norge er det åtte leverandører av vin og brennevin.

Publisert: 13-05-2008