Vinkonkurransen er i gang igjen!

Vi legger ut en ny kunnskapskonkurranse ca hver fjerde uke.

Blant de som har riktige svar, trekker vi ut en vinner av et gavekort på 500,- på Vinmonopolet.

Vintur i 2017

​Blant alle som svarer riktig på en eller flere konkurranser i 2016, trekker vi ut en som får bli med oss - og ta med seg en ledsager - på en tur til et av vindistriktene med besøk og smaking hos en eller flere av våre produsenter.

 

 

 

Vinkonkurranse nr 3 - løsning og vinner

Vinkonkurranse nr 3 - løsning og vinner Selv de mest intrikate spørsmål hindrer ikke vårt publikum å finne rett løsningsord. Her ser du fasiten og hvor gavekortet havner denne gangen.

Vinner av vinkonkurranse nr. 2 - og her er fasiten

Vinner av vinkonkurranse nr. 2 - og her er fasiten Det har gått litt tid siden forrige konkurranse og vi beklager dette! Årsaken vil komme for en dag om ikke så lenge. Men vi har gleden av å sende et gavekort nordover og avsløre fasit.

Vinner av vinkonkurranse nr 1 - 2016 og fasiten

Vinner av vinkonkurranse nr 1 - 2016 og fasiten Vi har kåret vår første vinner av vår gjenoppståtte vinkunnskapskonkurranse. Det var også noen tolkningsmuligheter - se hvilke svar vi har godtatt.

Løsning på vinkonkurransen 1. april

Løsning på vinkonkurransen 1. april Denne gangen må vi takke våre vinvenner ekstra for, ikke bare mange riktige svar, men også artige tilleggsopplysninger om løsningsordet. Her kommer ordet, kuriosa om det, samt navn på vinneren.

Løsning på vinkonkurransen 4. mars - og en vinner

Løsning på vinkonkurransen 4. mars - og en vinner Denne gangen klarte vi å overliste noen av dere med våre litt i overkant kreative svaralternativer. LAGER, LARRE, LAKKA, SAKRA og LURER er alle feil løsningsord - det siste også ganske åpenbart. Men de aller fleste hadde som vanlig rett.

Løsning på vinkonkurransen 4. februar

Løsning på vinkonkurransen 4. februar Denne gangen fikk vi nærmest rekordmange svar, og samtidig hadde de aller fleste rett løsningsord. Vi håper dette både er et tegn på- og et bidrag til at vinkunnskapen øker. Her er fasit og navnet på en verdig vinner.

Løsning på vinkonkurransen 7. januar

Løsning på vinkonkurransen 7. januar Det lønner seg ikke alltid å stole på en som mener å ha rett svar. Denne gangen var det veldig mange som bet på et galt løsningsord som var lagt ut på Konkurransenett. Men veldig mange har også sjekket fakta selv, og sendt oss det rette ordet. Her er løsningen og en dyktig vinner.

Vinkonkurransen 12. mai - løsning og vinner

Vinkonkurransen 12. mai - løsning og vinner Endelig kan vi presentere løsningen på vår Champagne-spesial, og en vinner som kanskje har glemt at hun svarte. Vi takker alle for tålmodigheten. Nå kan dere i hvert fall se fasit, og kanskje lære noe?

Vinkonkurransen 9. april - løsning og vinner

Vinkonkurransen 9. april - løsning og vinner Denne gangen satte vi ny rekord med over fem hundre svar på konkurransen, og mindre enn ti har gått i fella og endt opp med galt løsningsord. Her er rett løsning - for noen en mulighet til læring - og navn på vinneren av vinbok.

Vinkonkurransen 26. februar - løsning og vinner

Vinkonkurransen 26. februar - løsning og vinner Litt forsinket trekning denne gangen, desverre, men her er vinneren og riktig løsningsord: Ikke kilde, kunde, fulde, tunet eller tulle, men

Løsning på vinkonkurransen 29. januar

Løsning på vinkonkurransen 29. januar Tre varianter av gale svar var denne gangen tildels nyttige. Vi fikk inn fem LØKER som vi kan lage suppe av, gjerne en hel LITER, mens vi venter til sommerens ugress med LUKER. Rett svar og navn på vinner finner du her:

Disse vant billetter til Hovefestivalen

Disse vant billetter til Hovefestivalen Red & White leverer all vin til barene og restaurantene på Hovefestivalen i Arendal 22. til 25. juni. Vi har satt opp to festivalpass til kr 1850,- som premie på en liten konkurranse. Her er vinnerne og fasit.

Løsning på vinkonkurransen 7. november

Løsning på vinkonkurransen 7. november Vi innrømmer glatt at vi legger inn noen små feller når det gjelder mulige løsningsord i våre små kunnskapskonkurranser om vin. Bokstavene foran gale svaralternativer kan også gi meningsfulle ord. Det gir noen morsomme løsningsforslag fra tid til annen. Men å få seks bokstaver ut av fem spørsmål er av det mer kreative vi har sett. Likevel er de riktige svarene i stort flertall som vanlig.

Løsning på vinkonkurransen 10. oktober

Løsning på vinkonkurransen 10. oktober Dere som bommet på løsningsordet i denne konkurransen har nå muligheten til å lære litt mer om vin. Og alle nysgjerrige kan se hvem som vant. Som vanlig var det flest, faktisk veldig mange, med rett svar.

Løsning på vinkonkurransen 15. august

Løsning på vinkonkurransen 15. august Sommeren har tydeligvis vært oppkvikkende for svært mange, for deltakelsen i siste konkurranse har vært både stor og energisk. Vi takker for hyggelige hilsener og kommentarer, og legger for ordens skyld til at vi er aldeles ubestikkelige, men lar oss gjerne sjarmere. Her er svaret og en, som alltid, verdig vinner.

Løsning på vinkonkurransen 27. juni

Løsning på vinkonkurransen 27. juni Man skulle tro at sommerens finværsperioder holdt folk borte fra datamaskiner og konkurranser på nett. Dengang ei. Svarene har haglet inn og de aller fleste var fulltreffere (sic). Her er løsning og vinner.

Løsning på vinkonkurransen 6. juni

Løsning på vinkonkurransen 6. juni Som vanlig flest riktige svar også denne gangen, og vi har trukket en vinner. Men av de gale forslagene til løsningsord var FLASS det morsomste. Det har vi imidlertid lite av, så vi går heller for dette:

Løsning på vinkonkurransen 9. mai - og en rekord

Løsning på vinkonkurransen 9. mai - og en rekord Denne gangen hadde vi ikke bare sedvanlig stor deltakelse i konkurransen -vi fikk også BARE RIKTIGE SVAR! Dermed må vi vel si at dere har satt en rekord. Og vi gratulerer! Du lurer kanskje på om du vant? Og så byr vi på litt ekstra lærdom rundt svarene.

Løsning på vinkonkurransen 15. februar

Løsning på vinkonkurransen 15. februar Denne gangen innrømmer vi å ha lagt en litt lumsk felle. For det er jo fristende å velge TØRST når muligheten byr seg. Men ugrei lukt av korken behøver ikke å bety feil på vinen, eller omvendt. Og det står Medoc på mange viner fra Bordeaux. Imidlertid lover vi TRØST i løsningsordet.

Red & Whites julekalender 2007 - løsninger og vinnere

Red & Whites julekalender 2007 - løsninger og vinnere I år hadde vi lyst til å engasjere og underholde våre kunder og vinvenner litt i førjulstida. Og responsen har vært over all forventning. Vi har fått inn nesten 3000 svar på de 24 oppgavene. Her er oppgavene med løsninger og vinnere.