Velkommen til vår lesekrok!

Her kan du søke adspredelse gjennom våre vinkonkurranse.
Du kan lese alle historiene om Fredrik Drum, skrevet spesielt for oss av Gert Nygårdshaug.
Du kan også lese en rekke vinrelaterte portrettintervjuer.

Nedenfor finner du utvalgte eksempler. Resten finner du ved å klikke på lenkene i denne teksten eller i menyen til venstre. Du kan også varsles om nye saker gjennom vårt nyhetsbrev!

Om hvordan thymallus vulgaris, en fisk av laksefamilien introduseres i et kjent norsk restaurantkjøkken

Om hvordan thymallus vulgaris, en fisk av laksefamilien introduseres i et kjent norsk restaurantkjøkken I denne artikkelen har Fredric Drum igjen vært på fisketur, og kan denne gangen med stort hell vende tilbake til "Kasserollen" med en meget eksklusiv fangst.

Om hvordan den aller yngste av bukkene bruse trampet såpass hardt på brua at Fredric Drum hørte det

Om hvordan den aller yngste av bukkene bruse trampet såpass hardt på brua at Fredric Drum hørte det I denne artikkelen gjennomgår Fredric Drum en tålmodighetens prøve som tilslutt skulle vise seg å gi resultater av helt annen sort enn det som opprinnelig var ment.

Wenche Foss: Heller promille enn pille!

Wenche Foss: Heller promille enn pille! Hun sier hun fikk champagne i morsmelken. Hun spilte snydens på scenen sammen med Per Aabel, men uten noen personlig erfaring. Hun drakk nemlig knapt noe sterkere enn Pommac før hun var over 50!

Thomas Alsgaard: - Jeg er vininteressert inntil det sykelige!

Thomas Alsgaard: - Jeg er vininteressert inntil det sykelige! Før samlet han på olympiske gullmedaljer. Nå samler han på himmelske vinopplevelser. Det er mulig at idretten skal ha litt av skylda for det også. For han begynte karrieren som avholdsmann, nesten. Dessuten startet han sin vinsamling med en praktfull kommafeil.

Gert Nygårdshaug: Ikke akkurat seksuelle frustrasjoner på Stovner

Gert Nygårdshaug: Ikke akkurat seksuelle frustrasjoner på Stovner - Jeg tilbrakte en natt i vinkjelleren til Ch. Cheval Blanc. Det var i 1984, under arbeidet med den første boka om Fredric Drum. Jeg var kjempenervøs. Gert Nygårdshaug har knapt fortalt dette til noen før nå. Saken er foreldet. Gert tilstår. Men drakk han en flaske 1961 Ch. Cheval Blanc den natten, slik Fredrik Drum gjør i begynnelsen av boka ”Honningkrukken”? - Jeg drakk tre.