Red & White - vinglade venner

Vår styrke er solid vinfaglig kompetanse, kombinert med en høy servicegrad. Red & White satser på klassiske viner fra en rekke av verdens beste produsenter. De aller fleste driver så naturlig som mulig. Svært mange driver økologisk, og mange driver også biodynamisk produksjon.

Red & White ble etablert i 2000 av en gruppe venner med bakgrunn i både vinfaget og forretningsdrift. Felles var og er lidenskapen og entusiasmen overfor smaksopplevelsene vi finner i godt laget vin. Vi ble i løpet av få år en av de aller største importørene i Norge, og er det fortsatt. Og vi er fortsatt en «familie-og-venner-bedrift» som setter vingleden høyere enn profittjaget. Våre viner skal aldri være urimelig priset, uansett kvalitetsnivå.

Red & White omtales gjerne i vinmiljøet som «kvalitetsnerdene som også lykkes med billig vin». Det er vi stolte av. Vi vil alltid være folkelige, uansett hvor berømte toppvinene våre er. Vi vil alltid jakte på de gode hverdagsvinene samtidig. Folkekjære viner som f.eks. Vidigal Reserva, Chapelle du Bois, og Passitivo, har vært storselgere i en lang årrekke, og viser at vi har produsenter som holder høy kvalitet over lang tid.

Vi har et godt og hyggelig samarbeid med våre produsenter. To av dem har vi også inngått et partnerskap med: Weingut Leitz i Rheingau og Vidigal Wines i Portugal.

De fleste av våre 11 ansatte bor i- eller rett i nærheten av idylliske Lier kommune i Buskerud, der vi også hadde våre kontorer fram til januar 2017, da vi utnyttet ledig plass ved å innrede kontorer i bygget der vi har startet opp vårt bryggeri:

AJA Bryggeri AS

Siste skudd på stammen er AJA bryggeri, som vi etablerte høsten 2014 sammen med Jan-Tore Oskal. Han var butikksjef på Vinmonopolet i Asker, og en av de store på ølkunskap i Vinmonopolet, før han fulgte drømmen og ble bryggerimester. AJA er etablert på Sundland i Drammen, der det brygges håndverksøl av rene råvarer, inspirert av den belgiske bryggetradisjonen. 

Besøk AJA på nett: http://ajabryggeri.no/

AJA på Facebook: https://www.facebook.com/ajabryggeri

Hva tilbyr vi av service?

  • God leveringsevne
  • Opplæring av personell (les mer)
  • Sette opp viner til restaurant- og selskapsmenyer
  • Digitalt tekstmateriale til vinkart m. beskrivelse osv.
  • Foredrag
  • Utstyr som vinopptrekkere etc.


Her er våre ansatte

Her finner du oss


Hvor kan man kjøpe våre produkter?

For privatpersoner kan våre produkter kjøpes på Vinmonopolet, enten fra fast sortiment eller fra bestillingsutvalget, og i noen tilfeller som spesialbestilling. Tlf. 04560

For bedrifter med skjenkebevilling kan våre produkter kjøpes fra følgende grossister: KLIKK HER!

Med hilsen

Torgrim Frafjord
Daglig Leder
Red & White AS

Adresse: Sundland Industripark Bygg H (Skogliveien 4a), 3047 Drammen
Tlf: 32 24 22 90
Epost: office@redwhite.no

 


Hvis du er usikker på hvem du bør kontakte:

Ring 32 24 22 90 eller bruk kontaktskjemaet for e-post!

 

 

Red & White er tilbake på Vectura

Red & White er tilbake på Vectura Vi har igjen valgt Vectura som vårt hovedlager og logistikkpartner. Fra 1. september skal alle våre viner være flyttet over og tilgjengelig for bestilling direkte fra Vectura.

Ny salgssjef i Red & White

Ny salgssjef i Red & White Line Enerhaugen tiltrer i dag stillingen som salgssjef i Red & White AS. Hun kommer fra vårt datterselskap As Youlikeit AS.

VIKTIG INFORMASJON OM TILBUDSVARER TIL HORECA

VIKTIG INFORMASJON OM TILBUDSVARER TIL HORECA Dette må du vite hvis du ønsker å bestille noen av tilbudsvarene våre.

Helsedirektoratet innskjerper

Helsedirektoratet innskjerper Selv generell forbrukerinformasjon om f.eks lagring og behandling av vin, et vinområdes særegenhet eller intervju av kjente personer om deres forhold til vin, kan nå se ut til å regnes som alkoholreklame. Derfor har vi for sikkerhets skyld valgt å legge alt utenom ren firmainformasjon over i den passordbeskyttede delen av våre nettsider. På nettsider i bransjen for øvrig er det avdekket en rekke brudd på reklameforbudet.

Leitz til Red & White

Leitz til Red & White Den tyske stjerneprodusenten Johannes Leitz går til Red & White. Johannes Leitz ble nylig kåret til årets produsent av tyske Gault Millau. Samtidig ble to av hans viner kåret til beste i sin klasse.

Red & White ble årets leverandør

Red & White ble årets leverandør Innkjøpssammenslutningen Nores kåret Red & White til årets leverandør for 2007 på sitt årsmøte i april. Nores kjøper inn for ca 700 millioner kroner årlig fra 97 leverandører til sine ca 240 medlemmer i Norge. Tidligere har Bama og Költzow vunnet denne tittelen.