Aktiviteter

Smakspr

Her kan du se hvor vi er å treffe på smakinger, messer osv.

 Møt oss på A la Carte-messen i Bergen 23. og 24. september!


 

Savner du oss et sted? Send en melding til office@redwhite.no!

Informasjon om steder og datoer for messer og smakinger vil bli lagt ut på denne siden så fort vi rekker. Påminnelser blir også sendt ut i våre nyhetsbrev.

Står du på vår epostliste?

 Presseklipp:

På vei opp
Red & White har ridd av finanskrisen. Nå øker overskuddet igjen.
Dagens Næringsliv 23. mars 2010

Månedens bedrift okt 2007: Red & White
Mindre enn sju år tok det for å bli Norges fjerde største vinimportører. I år importerer og selger de 9 ansatte over tre millioner liter vin, som gir en omsetning på over 100 millioner kroner. Forklaringen er enkel, mener de: De er alle kunnskapsrike vinentusiaster, men med beina på jorda.
www.drammensregionen.no 1. oktober 2007

Sterk økning for Red & White
Red & White økte vinsalget sitt mest av alle norske importører i fjor. Resultatet er en omsetningsøkning på 30 prosent.
Dagens Næringsliv 12. april 2007

Med neser for vin
Over en middag med god vin ble ideen om eget vinimportfirma født.
Drammens Tidende 16. januar 2007


 

Leitz har samlet inn mer enn 1,5 mill kr til kreftsyke barn

Leitz har samlet inn mer enn 1,5 mill kr til kreftsyke barn I begynnelsen av september arrangerte Johannes Leitz sin femtende «Yard Festival» der alle inntekter går til kreftsyke barn. Fram til årets festival har tusener av besøkende spist og drukket for ca 180 000 euro, som har gått uavkortet til formålet.

Red & White kjøper seg inn i Leitz

Red & White kjøper seg inn i Leitz Red & White har arbeidet sammen med Johannes Leitz siden i vinter. Nå kjøper vi 36 prosent av aksjene i den tyske stjerneprodusenten. Johannes Leitz ble nylig kåret til årets vinmaker av det tyske magasinet Gault Millau.

Forskjellsbehandler vi polets kunder ved bin end-salg?

Forskjellsbehandler vi polets kunder ved bin end-salg? Vi har fått en del spørsmål de gangene vi har satt ned prisene på restlagre av finere viner. Det er helt klart nødvendig med noen faktaopplysninger om forholdet mellom importører, grossister og Vinmonopolet.

Tom Marthinsen skrev verdens beste vinreisebok

Tom Marthinsen skrev verdens beste vinreisebok Vår nyeste medarbeider Tom Marthinsen ble gullvinner i Gourmand World Cookbook Awards 2010 i kategorien Vinturisme Og Kartbøker, sammen med fotograf Helge Hansen. Boka ”Vinferie i Europa” ble utgitt høsten 2009, og var den eneste nordiske boken som fikk vin- og kokebøkenes Oscar.

Smart demokratisk forbedring av vinklubbforbundet

Smart demokratisk forbedring av vinklubbforbundet Når Norske Vinklubbers Forbund NVkF tar hele landet på alvor ved å legge sitt årsmøte så langt fra Oslo som i Kristiansund, tror vi det vil få en rekke konsekvenser som vi hilser velkommen. Oppslutningen om årsmøtet tyder på at medlemsklubbene gjør det samme. I tillegg skal årsmøtet ta stilling til en del forslag som kan bidra ytterligere.

Burgunder-fest med DN vinklubb

Burgunder-fest med DN vinklubb Den nye vinklubben til Dagens Næringsliv hadde premiere 18. februar og nærmere 450 medlemmer smakte seg gjennom de 50 burgunderne vi hadde med. Messen var en ubetinget suksess for alle parter.

Norge tok alt i Stavanger! Se bilder fra Bocuse og nordisk sommelier og våre høydepunkt

Norge tok alt i Stavanger! Se bilder fra Bocuse og nordisk sommelier og våre høydepunkt Geir Skeie ble europamester i kokkekunst, Merete Bø ble nordens beste vinkelner, og selv følte vi oss som mestere i champagne. Her er bilder fra tre fantastiske dager i Stavanger.

Sees vi i Stavanger?

Sees vi i Stavanger? Smak vin fra årets offisielle Bocuse-produsenter og hils på to av dem! Vi har sentrale stands både på Buffet og Bocuse d'Or Europe og hallene ligger rett ved siden av hverandre. Trenger du billett?

Bocuse d'Or Europe 2008 har valgt Red & White som vinleverandør

Bocuse d'Or Europe 2008 har valgt Red & White som vinleverandør Red & White skal levere vin til hele arrangementet når europamesterskapet i kokkekunst for første gang arrangeres utenfor Frankrike. Den prestisjetunge kokkekonkurransen skal gå av stabelen i kulturhovedstaden Stavanger 1. og 2. juli i år, samtidig med Nordisk Sommelierkonkurranse, NM i østersåpning, messen Buffet og en internasjonal matkonferanse. Vi er stolte og beæret, og gleder oss til en stor opplevelse!

3 blant ti på topp

3 blant ti på topp Vi kan ikke la være å vise til Vinforums Ti På Topp-lister for tiden, der en av våre hvitviner har rykket opp til førsteplass. Samtidig holder vi både tredje og tiende plass. Og på Vinmonopolets salgsstatistikk har vi som eneste importør også her, tre blant de ti mest solgte rødvinsflaskene. Og her er mer statistikk...

Forbilledlig mat- og vinmesse på Jæren

Forbilledlig mat- og vinmesse på Jæren Jæren Vinklubb skjøt en innertier med sitt fokus på mat- og vinkombinasjon lørdag 7. oktober. Vin og vinkunnskap ble satt i den mest meningsfulle og tydelig mest etterlengtede sammenhengen. Det bekreftet publikum, som fylte det særpregede Jærmuseet til randen.

Storeslem

Storeslem Det haglet med terninger og gode poengsummer da vinmonopolet åpnet hyllene for ni av våre viner i maislippet. Hva har vi gjort for å fortjene det?

Smakte sin egen medisin

Smakte sin egen medisin De to besøkende fra vinprodusenten LGI i Frankrike kjente igjen sine egne viner i en blindsmaking vi arrangerte for dem nylig. Det gjorde også våre egne to representanter. Men det var ikke lett. For i glassene var det mange viner i samme stil. Er det en typisk norsk stil?

Begeistret publikum

Begeistret publikum Red & White tok kaka, skriver en begeistret vinentusiast til oss etter Norwegian Wine Expo 05. Andre beskrev vår stand som en publikumsmagnet. Selv rakk vi ikke å sammenligne, fordi vi hadde så mange å servere. Men vi har ikke unngått å legge merke til noen nye trender.

Nye søkefunksjoner på våre produktsider

Nye søkefunksjoner på våre produktsider Trenger du en vin som passer til orientalsk mat? Eller til småvilt? Nå kan du søke i piktogrammene som forteller hva vinen egner seg til. Skal den koste mellom 115 og 160 kroner? Du kan selv velge laveste eller høyeste pris på vinen du søker etter.

Enstemmig dom over nettsidene

Enstemmig dom over nettsidene Hva kunne være annerledes ved våre internettsider? Det spørsmålet stilte vi alle våre kunder og vinvenner for noen uker siden. Vi fikk mange svar og mange gode forslag. Men en ting var alle enige om.

R & W vant hjerter

R & W vant hjerter "Det beste utvalget og den beste toppvinen" var manges kommentar til Svein og Jan Tore på messen i Oslo onsdag kveld. Men det er kanskje lett å vinne hjerter blant et kresent publikum når man varter opp med det dyreste bordet?

Red & White styrker sin bestselger

Red & White styrker sin bestselger Produsenten bak Norges mestselgende vin på flaske, portugisiske Vidigal Reserva, blir nå halvt norskeid. Med kontroll over 50% av aksjene vil Red & White styrke Caves Vidigal. Målet er å doble produksjonen på sikt, sier partner og daglig leder Torgrim Frafjord.