Taittinger, Collection 1982

60-40 i favør pinot noir versus chardonnay, er denne 82'en idag selve innbegrepet på dette runde, generøse og vennligsinnede året i Champagne. For mange en klassiker.

KRUG CLOS DU MESNIL 1996

Mer suverent og høyklassig blir det simpelthen ikke. Dette er bare helt, helt ULTRA!!! Men, som alltid, et ris bak speilet- i dette tilfellet bærer det navnet PRIS pr flaske.

Jacquesson nå blant de seks beste i Champagne

Jacquesson nå blant de seks beste i Champagne Jacquesson er nå ranket med tre stjerner i Le Classement av La Revue du Vin de France, som én av bare seks i Champagne og én av 56 i hele Frankrike. Tre stjerner er det høyeste man kan oppnå.

Lekrest i verden

Lekrest i verden "Jeg drikker stjerner". Utsagnet stammer fra personen som har betydd mest for fremkomsten av Champagne; munken Dom Perignon. Han hadde sitt kloster i Champagne-landsbyen Hautvillers i Marne-dalen, et av de mest kjente områdene for produksjon av dronningen blant verdens viner. Her eksperimenterte han i det vide og det brede, for å fremstille hva mange mener er klodens mest elegante vin. Mange har siden fulgt ham i hans astrale vinopplevelser; ingen vin kan matche Champagne når det gjelder festivitas, eleganse og ren og skjær "schwung"!